Ceea ce va pot oferii, totul marca AeroEdits !
Ideea este simpla, se executa orice fel de lucrare grafica. De la fotografie simpla, la fotografie editata radical, precum schimbari fundal etc. sau imbunatatiri precum netezarea pielii, eliminarea defectelor corpului omenesc etc.
De asemenea se executa si lucrari grafice precum Bannere - Sigle - Carti de vizita etc.
In afara de serviciile foto sunt incluse si serviciile video pentru nunti & stuff. La o nunta de exemplu se filmeaza cu 3 camere video profesionale in acelasi timp, la intrarea in salon se afiseaza pe un panou cu video-proiectorul nostru fotografii cu mireasa si ginerele in tinerete sau ce doriti dumneavoastra.
Acestea sunt doar putine din ceea ce va putem oferii noi.
Ne puteti contacta la:
Tel: 0731439105
E-mail: fabi@americanmusclecars.ro
Y!M: Exelerost
De asemenea se poate discuta si aici !
Last edited by Fabi; 05-11-2010 at 03:48 PM.
Ceea ce va pot oferii, totul marca AeroEdits !
Last edited by Fabi; 07-07-2010 at 09:30 PM.
.....................
White Vette
. .
Meeting...
Last edited by Fabi; 04-21-2010 at 03:40 PM.
Imi place afishul de promovare al site`ului! Imi place charger`ul! cred ca este un icon! Parerea mea personala este ca ar trebui sa introduci si un hot rod in back! Pana la urma sunt 3 miscari auto - moto in america: hot rod, muscle si choppers! Cred ca toate 3 ar trebui integrate! Tu ce spui? Foloseste si teme Route 66 prin elemente definitorii dar subtile!
Daca gasesti un drum fara obstacole, cu certitudine acela nu duce nicaieri (J.F.K.)
Pe viitor integram si asta![]()
Last edited by Fabi; 05-05-2010 at 07:10 PM.
Oldies![]()
Ceva sigle ... si o carte de vizita![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)